Liity Jäseneksi

KyLY:n jäsenenä saat enemmän irti harrastuksestasi. Yhdistyksen jäsenenä tapaat muita jäseniä ja luonnosta kiinnostuneita, pääset linturetkille, saat tietoa kotiseutusi linnuista ja opit tunnistamaan lintuja.

Liittyessäsi KyLY:n jäseneksi liityt samalla BirdLife Suomen ja BirdLife Internationalin jäseneksi. BirdLife tekee monipuolista suojelutyötä lintujen ja muun luonnon hyväksi ja KyLY:n jäsenenä olet tukemassa tätä työtä.

Jäsenetuina saat Kymenlaakson lintuasioista kertovan Lintukymi-lehden kerran vuodessa ja valtakunnallisen Tiira-lehden neljästi vuodessa sekä jäsenalennuksen hienosta Linnut-aikakausilehdestä. Voit osallistua kokouksiin, yhdistyksen retkille, linturalleihin ja muihin tapahtumiin.

Jäsenmaksut

• varsinaiset jäsenet 30 €
  • koululais- ja opiskelijajäsenet 17 €
  • perhejäsenet 5 €

Liittyminen

Täytä BirdLifen sivuilla oleva jäsenhakemus, niin saat postissa jäsenmaksulomakkeen, uuden jäsenen infopaketin ja 10 € arvoisen Kuukelin kaltaiset-lintuharrastusoppaan, josta löytyy perustietoa mm. lintujen tunnistamisesta, harrastusvälineistä, retkiajoista ja pönttöjen rakentamisesta.

Jäsenyyteen liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä myös KyLY:n jäsensihteeriin